torsdag 10 september 2009

Sommarhöst

Hej,

Vilket härligt väder vi har fått dessa dagar, det är bara att tacka och ta emot och njuta.
Man blir förvånad på kvällarna när det blir mörkt så tidigt för man tror ju fortfarande att det är sommar eftersom det är så varmt både dagar och kvällar.
I morse var det så fint över sjöarna vi åker förbi på väg till jobbet, med dimslöjor som svepte över vattnet, så härligt. Här är Hammarsjön, vår sjö

Traktorägg på en åker utanför Ockelbo
Fåren vid Högbo, mysiga att titta på på morgnarna

Nå´t annat fint är alla små spindelnät som syns så bra när solen lyser på dem när de har morgondagg på sig, de glittrar i grått.
Har tagit promenader några kvällar efter jobbet över fäbodarna och det är så härligt, välbehövligt efter en dag på jobbet. Tog en prommis i kväll också.





Liten tjärn vid fäboden, trolsk John Bauer stämning


Några stugor vid fäboden




Det har börjat två nya serier på onsdagskvällarna, "Livvakterna" och "True Blood", båda är jättebra men True Blood är en så cool serie, väldigt annorlunda, lite skum stämning blandat med sex och humor. Vampyren(!)Bill Compton är så läcker tycker jag...


Hej svejs!

1 kommentar:

Linda sa...

Hej Kattan!
Ser att du knäppt kort på lite svampar. Fjällskivlingen den som är lite taggig, ska ju vara god o lite nötaktig i smaken, .Är ingen mästare på svampar , jag håller mig till mina kantareller o trattisar. Trevlig helg!