måndag 8 juni 2009

Snorig försommar

Hej,
Ja då var jag här igen efter ett lååångt uppehåll. Har sen sist varit på invigning av Göransson Arena, varit på en liten fest hos grannarna, myst i sommarvärme,tagit ett dopp i ån, sett A få upp årets första gädda från bryggan(!)och varit förkyld, eller är rättare sagt.
Synd att sommarvärmen sen förra helgen försvann, det här börjar likna de flesta andra somrar de senaste åren men men, värmen kommer väl till midsommar kanske. Under tiden får man njuta ändå, av blommor, fåglar, ljuset och grönskan och tänka på att det faktiskt ÄR sommaren som rusar förbi JUST NU och att försöka FÅNGA DAGEN!

Invigningen av Göransson var en kul upplevelse med bra uppträdanden och härlig stämning. Tomas Ledin var ju bäst förstås ;) ingen sommar utan Ledin, som A brukar säga.

Det var också häftigt att se Malena Ernman live.
När vi kom hem (vi åkte i pausen)var vi bjudna till grannarna på försommarfest och A skulle iväg till S-viken igen, den här gången tog han moppen för att kolla på cruising. M blev hämtad av en kompis på moppe, förkyld som hon var(hm).


På söndagen kastade A från bryggan och fick en gäddsnipa på första kastet, kul!

Satt sedan där i en solstol och provade nå´n timme till men det blev inget mer napp.


I helgen har det varit trist och kallt,förutom i går när det plötsligt vände och solen kom tillbaka. Då var det skönt att få sticka ut näsan i trädgården igen. S jagade runt med gräsklipparna hela dagen på allmänningen och i trädgården. På eftermiddagen fikade vi ute.

Järnnätterna har väl passerat nu får man hoppas så man kan börja plantera blommor och så utan risk för nattfrost.
Hej svejs!

Inga kommentarer: