lördag 13 mars 2010

Härlig dag

Vilken toppendag det har varit, har promenerat, löst melodikryss, skottat till bastun och njutit i solen på bastuverandan.
Så mysigt att sitta och lyssna på vårsången från alla fåglar, stora och små.

Något som är mindre kul är att inget försäkringsbolag har kommit än för att titta på förödelsen efter förra veckans vattenskada, som blev på torsdagkväll(4/3) när mamma och M var hemma själva(då vi var i fjällen)!!!!
Badrummet hann knappt vara klart i 2 veckor förrän det började spruta vatten från ett rör, vattnet fortsatte sedan ner genom golvet och följdaktligen ner genom taket och golvet i matrummet.... Ungefär så här såg det ut förra torsdagen kan jag tänka mig...fast det här är ju uppe vid forsen i somras men ändå...

som tur var kunde mamma och M stänga av huvudkranen i alla fall och fick sedan torka för brinnande livet...stackars...och i fjällen satt vi och höll på att bryta ihop...
Rörmokaren tog i alla fall på sig skuld och ansvar så vi ska inte behöva betala nå´t, men i alla fall...skiiit säger jag bara...och inget försäkringsbolag har dykt upp än som sagt...håhåjaja, när ska detta sluta..börjar tro att rusten ALDRIG blir klar,tur i alla fall att vi har ett helt tak över huvudet, det har hållit för all snö i vinter och inte rasat in :) man får försöka se positivt på det hela.

I kväll är det i alla fall Melodifestivalfinal, jättekul. Innan dess blir det lite hemgjord pizza och ett glas vin, gött!
Kvällen ska avrundas med film, "Bruce den Allsmäktige", är det tänkt.

2 kommentarer:

Susanne sa...

fyyyyyyyy å elende med vatten skador.. jag har en allergi mot byggskador...
hoppas verkligen att det löser sig fort!!

Lena sa...

Usch vad tråkigt med vattenskada!!!!
Hoppas allt ordnar sig = )

Ha en underbar söndag!

Kram Lena