fredag 27 augusti 2010

Kesoplättar

gjorde jag i går kväll men hade inte kokos hemma så jag hade i lite mera keso istället. Använde liite vaniljsocker som sötning. Det var stört omöjligt att vända dem men jag lyckades steka dem hjälpligt i alla fall och gott blev det och det är ju huvudsaken.

Recept(från nätet):

Kesoplättar med kanel & kardemumma

1-2 portioner, ca: 6g kolhydrater

250 g keso (en liten burk)
1 msk sötningmedel (om man vill ha)
2 ägg
2 msk kokos
Kanel & kardumma så mycket du vill ha :)

1. Blanda ihop alla ingredienserna
2. Klicka ut och stek med smör i stekpanna på medelhögvärme OBS Plättarna måste stekas en stund innan du kan vända dom, ha tålamod!
3. Servara ljummna med sylt & grädde. Supergott!Variera dessa med olika samksättningar, tex oregano, lök, skinka, bacon ja som sagt det går att variera hur mycket som helst!

Inga kommentarer: